Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Maica Maggie

O femeie din Occident care si-a dedicat viata slujind saracilor a fost premiata in aceasta saptamana. Maggie Gobran cunoscuta ca Maica Maggie, ii slujeste pe copiii uitati din mahalalele orasului Cairo din Egipt.

Ea a primit premiul Charles Colson pentru, citez: „... convingerea ei si curajul cu care are grija de copii si de familiile lor”. Lucrarea ei „Stephen’s Ministry” gestioneaza centre medicale, scoli si programe de instruire pentru zeci de mii de copii. Ajuta familiile cu mancare, organizeaza studii biblice si intruniri de rugaciune. Autorul Marty Makary a spus echipei CBN ca Gobran a lasat in urma o cariera, ea fiind o femeie de afaceri de succes si profesoara in America, pentru a-i sluji pe cei saraci.

Spre deosebire de Maica Tereza care a venit din saracie si a depus un juramant de saracie, Maica Maggie a venit dintr-o familie instarita. In timpul unei intalniri, pe vremea cand era director de marketing, a intalnit un copil neglijat care traia intr-o mahala, intr-un cartier cunoscut din Cairo.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 714 - 25 martie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!