Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Lumina in intuneric in Thailanda

Intr-un oras cunoscut pentru intunericul spiritual de acolo, acum exista un hotel unde calatorii se pot caza si care e o lumina in intuneric. Miranda Leah ne aduce povestea din Thailanda.

Mergem la neamuri pentru ca neamurile sa vina la Tine. Aceasta este misiunea Hotelului Zion aflat in centrul orasului Chiang Mai care este un centru international de trafic de carne vie.

Bine ati venit la Hotelul Zion din orasul Chiang Mai, care este si cafenea si care, asemenea numelui pe care il poarta, cauta sa fie lumina in intuneric.

„Nu vrem sa fim un hotel oarecare. Vrem ca oamenii care vin aici, sa simta ceva diferit, sa se simta iubiti, sa se simta inspirati, sa simta ca li se poarta de grija.” a spus Christina Kwak.

Cladirea a fost cumparata acum cateva saptamani. Acum, echipe de la World Race ajuta la finisarea hotelului pentru a putea primii calatori.

Cladirea a fost cumparata de organizatia „Adventures in Missions,” care promoveaza conceptul lor inovativ „Afaceri si misiune”. Ei promoveaza ideea conform careia un misionar poate face mai mult decat sa planteze biserici.

Numai cei care au cunostinte din domeniul administrativ, financiar sau de marketing pot aduce schimbari in viata noastra? Sau exista o modalitate de a folosi darurile si talentele de la Domnul pentru a promova Imparatia Sa?

Aceasta cafenea este doar un exemplu pentru modul in care Zion foloseste cunostintele in domeniul afacerilor pentru lucrarea din Thailanda.

„Intampin oamenii, imi place sa vorbesc cu ei despre Isus si sa le spun cat de mult sunt iubiti de Isus.” a spus Hope, o angajata a Cafenelei Zion.

In timp ce a lucrat la Zion, Hope a auzit mesajul Evangheliei pentru prima data. Personalul Hotelului Zion doreste sa termine renovarea completa a cladirii in cateva saptamani pentru a putea primi calatori din intreaga lume.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 714 - 25 martie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!