Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Stiri crestine - Mapamond crestin 714 - 25 martie 2018

Din sumarul editiei: O crestina refugiata risca sa fie trimisa inapoi in Iran de autoritatile suedeze; Joy Behar s-a scuzat in public pentru ridiculizarea credintei lui Mike Pence; Presedintele Trump l-a numit pe Mike Pompeo in functia de secretar de stat dupa ce l-a concediat pe Rex Tillerson; Doi nord-coreeni care au fugit din tara ne povestesc suferintele prin care trec crestinii nord-coreeni; Fost musulman radical s-a convertit la crestinism; Comunitatea copta din Egipt isi comemoreaza martirii; Maica Maggie; Lumina in intuneric in Thailanda; Campania de 40 de zile de pocainta post si rugaciune pentru Romania din februarie-aprilie 2018; Wycliffe traduce Biblia in limbajul semnelor pentru surdo-muti

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!