Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

O fata crestina a fost rapita in Nigeria

O fata nigeriana crestina, Liya Sharibu este tinuta ostatica de teroristii islamisti pentru ca a refuzat sa renunte la credinta ei in Isus Hristos. In aceasta saptamana, grupul terorist Boko Haram a eliberat peste 100 de fete rapite luna trecuta din nord-estul Nigeriei. Majoritatea fetelor eliberate sunt musulmane. Tatal lui Sharibu a declarat ca teroristii au incercat sa o converteasca pe fiica lui, dar ea a refuzat sa renunte la Hristos. In 2014, grupul a rapit 276 de fete din Chibok. O suta de fete sunt inca disparute.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 715 - 1 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!