Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Conferința PASIUNE PENTRU HRISTOS - 17, 18 mai 2018

Organizatorii conferinţei „Lucrători cu pasiune pentru Hristos" din 2005 vă invită la o nouă întâlnire de echipare spirituală: PASIUNE PENTRU HRISTOS (17-18 mai, 2018, Romexpo, Pavilionul Central), eveniment care se adresează atât lucrătorilor creştini consacraţi, cât şi celor care doresc să se implice de acum în Lucrarea lui Dumnezeu.

Conferinţa din 2005 de la Sala Palatului din Bucureşti a adus mii de lucrători (pastori, lideri de tineret, prezbiteri)  alături de David Wilkerson şi fiul său, Gary Wilkerson.

Anul acesta, pe 17 si 18 mai, în spiritul viziunii lui David Wilkerson, Gary Wilkerson alături de Claude Houde şi Nicky Cruz vin cu un mesaj proaspăt de îmbărbătare a lucrătorilor creştini, în cadrul conferinţei PASIUNE PENTRU HRISTOS.

Taxa de participare: 40 de lei (taxa include participarea la conferinţă, pauzele de cafea şi mesele de prânz din zilele conferinţei)
Cupoanele de participare se vor putea procura de la bisericile dumneavoastră, de la Comunităţile Regionale sau sediu central al cultului.

Cele două zile de conferinţă vor include si întâlniri publice de evanghelizare avându-i ca vorbitori pe Gary Wilkerson şi pe Nicky Cruz 

Veniţi să ne închinăm împreună şi să primim o atingere proaspătă din partea Domnului nostru Isus Hristos si sa fim parte in efortul de a câştiga noi suflete pentru Împărăția lui Dumnezeu!

Pentru mai multe detalii acesează https://www.pasiunepentruhristos.com/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!