Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Prim-ministrul Ungariei, o noua victorie

Viktor Orbán, a castigat, din nou, alegerile in Ungaria. Orbán este un mare aparator al drepturilor crestine si anul trecut a spus ca tara are nevoie de un guvern dedicat valorilor crestine. Orbán a mai avertizat oamenii cu privire la imigratia islamica in Europa si a spus ca este o amenintare pentru valorile europene crestine. In timpul guvernarii sale, s-a construit un gard pentru a exclude imigrantii. Criticii au spus despre el ca este rasist si xenofob.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 717 - 15 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!