Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Stiri crestine - Mapamond crestin 716 - 8 aprilie 2018

Din sumarul editiei: Doi atei au devenit crestini dupa ce au cercetat dovezile Invierii; Miracolul din Vinerea Mare: In 2012, un avion s-a izbit de un bloc si nu au existat victime; Animalul de companie al familiei Pence, o stea in devenire; Cladirea unei foste biserici a fost transformata intr-o opera de arta; Conferinta Darurile spirituale in Imparatia lui Dumnezeu cu Ron Brown de la Timisoara de la finalul lunii martie 2018; Sfarsitul campaniei 40 de zile pentru viata

Stiri crestine - Mapamond crestin 716 - 8 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!