Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Realegerea lui el-Sisi in Egipt

Multi crestini din Egipt sarbatoresc realegerea recenta a presedintelui el-Sisi. Am vorbit cu Michael Youssef de la organizatia Leading the Way. El a spus ca el-Sisi a fost ales prin interventie divina.

Sunt adeptii lui Dumnezeu. Dumnezeu i-a adunat. Multi sunt de parere ca daca el-Sisi nu ar fi fost ales presedinte, ati fi avut 15 milioane de refugiati din Egipt. Ei se uita la situatia din tarile invecinate si Ii multumesc lui Dumnezeu pentru el-Sisi. Mai ales crestinii ii sunt multumitori lui el-Sisi pentru cordialitatea sa fata de ei, nu discrimineaza pe nimeni, nu face diferenta intre crestini si musulmani. Chiar si cu evreii se comporta la fel. Recent, s-a intalnit cu multi lideri evrei din SUA si din alte tari.

Presedintele el-Sisi a mai spus despre crestini ca fac parte din familia Egiptului si se va impotrivi extremismului islamic.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 718 - 22 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!