Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

O biserica noua in Kosovo

Un fost musulman a fondat prima biserica pe care o comunitate din estul Europei a vazut-o in ultimii 700 de ani. Urim Bogaj a crescut in Kosovo si dispretuia crestinii. Atitudinea sa s-a schimbat cand s-a convertit la crestinism, dupa ce matusa lui a impartasit Evanghelia cu el. Acum, el duce vestea cea buna vecinilor musulmani. Un fost musulman fondeaza prima biserica crestina din ultimii 700 de ani, in Kosovo.

„Sunt onorat sa Il pot sluji pe Dumnezeu. Ne confruntam cu provocari si cu persecutie, deoarece 99% dintre oamenii din Malisheve sunt musulmani. Pentru ca suntem prima generatie de crestini, avem nevoie de rugaciunile voastre. Rugati-va pentru noi ca sa ramanem puternici in Hristos si sa putem termina cursa.” a spus pastroul Urim Bogaj.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 718 - 22 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!