Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Antisemitismul este in crestere in Europa Occidentala

Antisemitismul este in crestere in Europa Occidentala si continua sa creasca. Alan Hoffmann de la Agentia Evreiasca a spus ca mii de evrei se intorc in tara lor de bastina, in Israel.

Exista temeri in Ungaria, in Franta, in Europa Occidentala cu privire la un nou val urat de antisemitism. Cred ca vor veni mai multi evrei in Israel. Cred ca unul dintre cele mai mari bunuri pentru Israel este sustinerea din partea crestinilor din intreaga lume care cred in Israel, in implinirea profetiei biblice.

Conform Biroului Central de Statistica a Israelului, 27.000 de evrei s-au intors in Israel in 2017. Majoritatea dintre ei au plecat din Europa.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 718 - 22 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!