Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Stiri crestine - Mapamond crestin 718 - 22 aprilie 2018

Din sumarul editiei: In urma uraganelor care au lovit Puerto Rico, se naste o miscare de trezire spirituala; Un nou atac chimic in Siria; Realegerea lui el-Sissi in Egipt; O biserica noua in Kosovo; Zeci de mii de cruci doborate in China; Antisemitismul este in crestere in Europa Occidentala; Povestile Holocaustului de la muzeul Yad Vashem; O echipa de fotbal se roaga pentru presedintele Trump; Marsul Vietii de la holocaust la o viata noua - Baia Mare, aprilie 2018; In plin conflict sirian, musulmanii se convertesc la crestinism

Stiri crestine - Mapamond crestin 718 - 22 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!