Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2.000 de crestini Kachini blocati in jungla

Aproape 2.000 de crestini Kachin sunt prinsi in junglele din Myanmar, in timp ce au loc lupte intre trupele guvernului si fortele rebele. Un lider baptist a spus ca oamenii se confrunta cu lipsa de apa si mancare si nu au destule medicamente pentru a ingriji bolnavii si ranitii. Grupul Kachin este un grup minoritar in Myanmar. Timp de decenii s-au luptat cu guvernul din Myanmar pentru autonomie. In jur de 1.000 de oameni din Kachin au fost evacuati din casele lor de la inceperea luptelor, in 2011.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: persecutie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!