Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Atac impotriva crestinilor din Pakistan

In Quetta, Pakistan, a avut loc un atac terorist impotriva crestinilor si a fost revendicat de Statul Islamic. Atacul a avut loc duminica si a devastat comunitatea crestina din oras. Oamenii plecau de la biserica, cand teroristii au trecut pe langa ei cu o masina si au deschis focul. Conform unor martori, i-au auzit pe teroristii care au strigat: „Allahu Akbar”. Un lider crestin ne avertizeaza ca Pakistanul a devenit mai periculos ca niciodata pentru cei care nu sunt musulmani.

Aceasta este o tara care s-a scufundat intr-o ideologie islamica extremista. Nimic nu poate schimba mentalitatea lor, cu exceptia unor masuri radicale, precum sanctiunile internationale. Nu cred ca Pakistanul a fost vreodata un loc atat de periculos pentru minoritati.

Din nefericire, violentele continua. De Paste, patru membri ai unei familii crestine au fost ucisi de teroristi islamici, tot in Quetta.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: persecutie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!