Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Libertatea religioasa in Cuba

Numirea in functie al unui nou lider poate aduce schimbari privind libertatea religioasa pentru Biserica din Cuba. Miguel Díaz-Canel a fost numit presedinte dupa retragerea lui Raul Castro. In recent, Cuba a avut parte de o libertate religioasa mai ampla, bisericile in case din Cuba s-au inmultit, fapt ce a adus o miscare de trezire spirituala in aceasta tara. Liderii bisericilor din Cuba indeamna crestinii sa se roage si sa isi pastreze optimismul.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: cuba

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!