Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

In apararea crestinilor persecutati

Fostul membru al Congresului Frank Wolf a spus ca Biserica trebuie sa militeze impotriva persecutiei internationale a crestinilor. El este ingrijorat indeosebi de numarul tot mai mic al crestinilor din Orientul Mijlociu, incepand cu Razboiul din in Irak care a izbucnit in 2003.

„Inaintea izbucnirii razboiului erau un milion si jumatate de crestini in Irak. In prezent au ramas 250.000. De ce nu-i ajuta Biserica din Occident pe irakienii care vor sa se intoarca sau care vor sa ramana?” a spus Frank Wolf, fost membru al Congresului.

Wolf indeamna bisericile sa-i ajute pe crestinii care sufera in Orientul Mijlociu si ne avertizeaza ca s-ar putea sa vina ziua in care nu vor mai fi crestini in acea regiune.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: persecutie, crestini persecutati

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!