Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Stiri crestine - Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018

Din sumarul editiei: Pastorul american Brunson in fata instantei din Turcia; Celebrarea a 70 de ani de la fondarea Israelului; Pledoarie pentru eliberarea pastorului John Cao; 2.000 de crestini Kachini blocati in jungla; Atac impotriva crestinilor din Pakistan; Numarul de violuri e in crestere in India; Libertatea religioasa in Cuba; In apararea crestinilor persecutati; Lupta spirituala a unui musulman inainte de a se converti la crestinism; A decedat prima doamna care a pus familia si credinta pe primul loc; Importanta razboiului spiritual pentru imparatia lui Dumnezeu - reportaj AOTV

Stiri crestine - Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!