Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

O instanta din Regatul Unit a refuzat unui copilas dreptul la viata

O instanta judecatoreasca din Regatul Unit a refuzat dreptul lui Alfie Evans, un copilas afectat de o patologie neurodegenerativa rara, de a parasi tara pentru tratament. Luni seara, spitalul l-a deconectat pe Alfie de la aparate, impotriva vointei parintilor. Copilul a murit la aproape cinci zile dupa ce a fost deconectat de la aparate, sfidand asteptarile medicilor. Guvernul italian ii oferise lui Alfie cetatenia italiana si ingrijire la un spital din Roma, insa, Regatul Unit nu i-a permis sa paraseasca tara.

Asa ceva nu s-ar fi putut intampla in Statele Unite, deoarece instantele judecatoresti din SUA trebuie sa permita parintilor sa isi creasca copiii, iar parintii sunt obligati de lege sa aleaga binele copiilor. Aceste reguli nu exista in Regatul Unit.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 720 - 6 mai 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!