Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Comemorarea victimelor genocidului armean

Oamenii din intreaga lume i-au comemorat pe cei un milion si jumatate de oameni ucisi in timpul genocidului armean, cu mai bine de 100 de ani in urma. 24 aprilie este o zi a comemorarii pentru ca, in acea zi, in 1915, armata otomana a inceput eliminarea cea mai masiva a unui grup de oameni din istoria lumii. Armenii, multi dintre ei crestini, au fost infometati, violati, ucisi sau constransi sa paraseasca tara lor stramoseasca. In timp ce Turcia neaga ca genocidul ar fi avut loc, 20 de tari printre care Rusia, Germania si Canada au recunoscut existenta evenimentului.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 720 - 6 mai 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!