Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Traducerea Bibliei in limbajul semnelor pentru surzi

Traducerea Bibliei in limbajul semnelor pentru surzii din tara noastra este un proiect derulat de organizatia Wycliffe Romania si primii pasi in acest sens au fost facuti in anul 2015. La inceput au fost doar cativa voluntari de la o biserica din Oradea care si-au dorit sa poata studia Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod accesibil. In timp proiectul s-a dezvoltat.

Persoanele fara auz folosesc, in mare parte, Scriptura scrisa, insa acest format nu ii ajuta sa inteleaga in mod corect mesajul lui Dumnezeu. Familia Cuceuan, implicata in proiectul de traducere a Bibliei in limbajul semnelor atat la nivel international cat si in Romania, a avut o motivatie puternica pentru a sluji in aceasta zona.

Recent, cativa membri ai echipei de traducere a Bibliei in limbajul semnelor romanesc au participat la Conferinta „Upgrade Mission”, de la Cluj-Napoca. A fost un bun prilej pentru crestinii surzi sa arate cum lucreaza Dumnezeu in comunitatea lor.

Monica este din Cluj-Napoca si provine din parinti surzi. Ea este membra a echipei de traducere a Bibliei in limbajul semnelor de aproape doi ani de zile din dorinta de a sprijini comunitatea persoanelor surde de a avea Cuvantul lui Dumnezeu clar si disponibil.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 720 - 6 mai 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!