Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Stiri crestine - Mapamond crestin 720 - 6 mai 2018

Intalnire istorica intre liderul Coreei de Nord si cel al Coreei de Sud; Religia falsa a coreei de Nord; O instanta din Regatul Unit a refuzat unui copilas dreptul la viata; Senatorul Tom Tiller lupta pentru eliberarea pastorului Andrew Brunson; Comemorarea victimelor genocidului armean; A modificat mass-media intelesul termenului „evanghelic”? Miracol pe terenul de baseball; Problematica relocarii ambasadei Romaniei de la Tel-Aviv la Ierusalim; Surzii din Romania au acces la Biblie in limbajul semnelor

Stiri crestine - Mapamond crestin 720 - 6 mai 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!