Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Romania - puls spiritual

Transformări - Trezirea din Almolonga, Guatemala

Almolonga era o localitate extrem de săracă. Această comunitate se afla într-o sărăcie cumplită, iar locuitorii ei consumau cantități uriașe de alcool. Aici exista violență, ignoranță, vrăjitorie, ocultism și închinare la idoli. Cei peste 20.000 de locuitori ai orașului au luat o hotărâre conștientă de a se întoarce la Dumnezeu și de a-și schimba viața. Ca rezultat, Almolonga este astăzi unul dintre cele mai curate și prospere orașe din toată Guatemala. Mulți consideră Almolonga un exemplu de transformare a unei comunități, un exemplu pentru întreaga lume. Opt din zece locuitori sunt creștini născuți din nou, însă nu a fost așa tot timpul. În urmă cu 20 de ani, Almolonga era un loc întunecat și periculos.

Citeste mai departe

Puterea rugaciunii 5.28 - Motivele de rugaciune ale lunii decembrie 2016

Luna decembrie - o luna a multumirii, a laudei. EBEN EZER- Pana aici Dumnezeu a fost cu noi! Sa recunoastem ce minuni a facut Domnul in viata noastra, in tara noastra si sa-I multumim, mai ales pentru PACEA tarii, pentru BINECUVANTARI, caci e bun si face miracole in Romania. Sa-I multumim ca suntem copiii Lui! In luna decembrie natiunea noastra celebreaza trei momente importante: Celebrarea Nasterii Domnului si Mantuitorului nostru. Sarbatoarea Unirii din 1918 si eliberarea de sub oprimarea comunista.

Citeste mai departe

Împărăția lui Dumnezeu - interviu cu Nicu Grămesc, pastor, Suceava

În lucrarea lui publică în această lume, Isus Hristos a avut trei teme majore la care s-a referit în mod constant și a revenit asupra lor. Una este calitatea de Tată a lui Dumnezeu. Poporul evreu nu Îl cunoștea decât ca și Dumnezeu unic. Apoi, a vorbit despre viață - viața veșnică, viața Dumnezeiască, pe care omul a ratat-o la început. El a venit să o aducă din nou și să o ofere omului. În al treilea rând, Isus a vorbit enorm de mult despre Împărăția lui Dumnezeu.

Citeste mai departe

Puterea rugaciunii 6.2 - Chemare la post si rugaciune - 20-29 ianuarie 2017

20-29 ianuarie 2017 - Chemare la 10 zile de post si rugaciune pentru Romania. Tara noastra intra intr-un sezon nou, cu schimbari majore interne si internationale . E un drum nou in plan intern, prin ridicarea noilor autoritati in tara - noul Parlament, noul Guvern. E un drum nou, cu reasezari importante in relatiile internationale, pornind de la schimbarea conducerii din SUA (20 ian), care are alta viziune asupra relatiilor SUA cu Israelul, cu Rusia , cu Europa. Aceasta noua conducere din SUA va avea un impact important in plan spiritual, nu doar in SUA ci si in zona noastra - Europa, Orientul Mijlociu, Israel. La acest nou inceput, va chemam sa ne rugam!

Citeste mai departe

Motivele de rugaciune ale lunii noiembrie 2016

Luna noiembrie a acestui an înseamnă repoziționări importante pentru națiunea noastră și pentru țări care au o mare influență și asupra României.

  • Să ne rugăm cu insistență ca voia Domnului să se facă în Statele Unite ale Americii - unde se va alege noul președinte pe data de 8 noiembrie. Să ne rugăm și pentru actualul președinte al SUA - care va fi la putere până în ianuarie 2018, când se va instala noul președinte ales. Pentru SUA - este o vreme unică - de răscruce. Să ne rugăm ca ei sa aleagă viața - pricipiile vieții creștine (Deut. 30:19-20)
  • Să ne rugăm pentru alegerea noului președinte al Republicii Moldova, care se va definitiva în 13 noiembrie.
  • Să ne rugăm pentru alegerile parlamentare din România - din 11 decembrie 2016.

Citeste mai departe

Calea Adevarul si Viata 561 - Cultura Imparatiei - Kris Valloton

Fiecare credincios poate contribui la dezvoltarea si sustinerea unei culturi ceresti in orice domeniu de activitate. Kris Vallotton este pastorul senior al Bisericii Bethel din orasul Redding, California, fiind si vorbitorul principal al conferintei Cultura Imparatiei, de la Cluj din 2016. El este cunoscut la nivel international datorita ungerii sale profetice. Avand o experienta diversa in afaceri, consiliere, consultanta, pastoratie si invatura, acesta a oferit perspective unice asupra conducerii pentru a ajuta liderii sa-si atinga scopurile si sa-si indeplineasca misiunea. O emisiune-interviu cu Kris Vallotton si mesajele-esenta din conferinta.

Citeste mai departe

Retrospectiva 2010 - Cantecul Romania, hai ridica-te pe GodTV - mai 2010

In 23 mai 2010 a avut loc Ziua mondiala de rugaciune (Global Day of Prayer), eveniment lal care au participat milioane de credinciosi din toata lumea. In Romania, acest moment a fost sarbatorit de credinciosi din mai multe orase si biserici, iar Alfa Omega Tv a fost partener media din Romania la acest eveniment, alaturi de GodTV.

Cantecul Romania, hai ridica-te a fost cantat in direct de catre un grup de copii din Oas, transmis in direct pe toate cele 5 continente de Alfa Omega TV si God TV. A fost un moment deosebit, cu o puternica incarcatura profetica.

Citeste mai departe

3-4 Miscarea de trezire de la Zalau

Perioada începuturilor slabe

Cea mai mare parte a celor care s-au implicat în această mişcare de trezire au început apropierea de Dumnezeu în Biserica Creştină Baptistă Nr. 1 din Zalău. Aici, în timp ce biserica s-a implicat în propovăduirea Cuvântului lui Dumnezeu şi în misiunea creştină, s-a constatat un regres accentuat în zona închinării şi în special a rugăciunii. Rămânerea în această stare de pasivitate a condus treptat viaţa a tot mai multe persoane la un real declin.

După revoluţia din 1989 şi apariţia noilor condiţii economico-sociale, pierderea pasiunii pentru închinare s-a adâncit tot mai mult, devenind alarmantă mai ales între tineri. În acel timp, Duhul lui Dumnezeu a mişcat inimile câtorva surori care au iniţiat un mic grup de rugăciune ce a început să se roage pentru trezirea spirituală a bisericii.

Citeste mai departe

Motivele de rugaciune ale lunii septembrie 2016

August - septembrie – sunt luni în care Domnul dă poporului Său, multe izbăviri, din felurite strâmtorări. Să ne rugăm pentru străpungerea blocadelor în care am fost, pentru ruperea legăturilor de confuzie și frică. Să ne rugăm pentru restaurarea și reaprinderea viziunii primite, a visului pus de Dumnezeu în noi, pentru viața personală sau pentru lucrarea în care suntem. Să ne rugăm pentru extinderea teritoriilor de impact și influență pentru lucrările creștine, pentru viețile noastre personale. (rug lui Iaebeț - 1Cr.4:10 și Is. 54:2-3). 

Citeste mai departe

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x