Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Realitati si perspective 12 - Provocarile diasporei romanesti din SUA

Invitatul nostru: Petru Amarei, presedintele televiziunii crestine RTN din Chicago. Am discutat despre provocarile diasporei romanesti din Statele Unite, despre criza economica care afecteaza crestinii si ii face sa se ingrijoreze si sa se simta infranti, si despre criza spirituala si racirea credintei romanilor din SUA.

RSP 12 - Provocarile diasporei romanesti din SUA - difuzata pe 11 iunie 2016, ora 21, pe canalul Alfa Omega TV. Urmariti si alte emisiuni Realitati si perspective aici: http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!