Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Puterea rugaciunii 5.6 - Motivele de rugaciune ale lunii iulie 2016

 1. Pentru Biserica Domnului din România, continuam sa ne rugăm pentru:
 • Este un sezon nou in lucrarea Domnului din tara noastra. Domnul face o lucrare puternica de cernere, in care DOMNUL aduce curatire in vietile noastre, separare, chiar dureroasa, de traditii, relatii nedumnezeiesti, obiceiuri si valori ale lumii, prin teste, schimbari puternice in jurul nostru. Sa ne rugam sa avem inimile si miinile curate, sa fim intr-o stare dupa Voia Domnului (Ps 24: 1-6). Sa ne rugam pentru pozitionarea si alinierea noastra ca si crestini in acord cu planul Domnului. Riscul este ca in aceste situatii sa cadem in confuzie, agitatie, minie, judecata. Sa ne rugam pentru intelegerea lucrarilor Domnului in vietile noastre, sa ne rugam pentru intelepciune, claritate, pace, discernamint, echilibru. Sa ne rugam impotriva miniei, a duhurilor de judecata, a confuziei! Sa ne rugam ca fiecare sa auda ce vorbeste Domnul in aceste situatii, sa fie vigilenti si cu luare aminte. (Evrei 12:25-27). Să ne rugăm pentru revelația vremurilor în care trăim - ca fiii lui Isahar - ei deosebeau vremurile și ȘTIAU ce trebuie făcut! (1 Cron. 12:32). Să ne rugăm pentru ochii spirituali deschiși!

 • Pe de alta parte, Biserica și familia sunt sub un asalt furibund al celui rau. Este TIMPUL ridicării noastre în unitate, dragoste și credință! Să chemăm NUMELE DOMNULUI peste familii, biserici, peste viețile noastre, să strângem rândurile (in post si rugaciune), să fim treji și să veghem! Să ne rugăm pentru discernământ și călăuzire, sa deosebim testele Domnului de atacurile celui rau. Sa ne rugam pentru decizii sub călăuzirea Duhului Sfânt, in pace. Sa ne rugam impotriva fricii si confuziei care afecteaza crestinii, mai ales in decizii. Să ne rugăm pentru pace în inimile și mințile creștinilor: Filipeni 4:6-7, Ioan 14:27, Efeseni 2:14.
 • Să ne rugăm pentru UNITATE în biserici și între biserici, în familii - ca poporul să nu fie dispersat, fragmentat.
 • Să ne rugăm pentru pentru pasiune pentru Domnul, pentru focul Duhului Sfânt, pentru smerenie, sfințenie, dragoste agape, loialitate, integritate, bunătate prin pocăință, separarea de valorile lumii (Apoc. 18:4), unitate, întoarcere la dragostea dintâi, la rugăciune necurmată, la dor după Domnul, la foame și sete după Cuvântul lui Dumnezeu! TREBUIE SĂ AVEM CUVÂNTUL VIEȚII ÎN NOI! (Luca 10:42: “un singur lucru trebuiește…) Să ne rugăm pentru maturitate spirituală, să fim tot mai plini de DRAGOSTEA lui Dumnezeu - care să ne țină uniți în vremurile acestea tot mai confuze.Să ne rugăm pentru trăirea principiilor Împărăției lui Dumnezeu, să fim sare și lumină pentru cei din jur. Dumnezeu ne cheamă să FIM GATA!
 • Să continuăm să ne rugăm pentru Biserica Domnului din România pentru revelație și putere, în baza . Să cerem ca Domnul să toarne un duh de revelație peste poporul Său - revelația dragostei, sfințeniei și dreptății Domnului, revelația oricăror forme subtile de păcat și frică sfântă de Domnul, revelația principiilor binecuvântării Domnului și eliberare de frică, îngrijorare, necredință.
 • Să cerem cu intensitate revărsarea puterii Duhului Sfânt, revărsarea Gloriei lui Dumnezeu peste țara noastră, peste Biserica din România, sa ne pregatim inimile (Is. 40:3-5).
 • Împlinirea Marii Trimiteri (Marcu 16:15-18) - pasiune pentru cei pierduți, misiune-evanghelizare. Eliberarea creștinilor de nepăsare, letargie, de frică de oameni, de confort și lumesc. Să ne rugăm pentru lucrători la secerișul cel mare.
 • Restaurarea relațiilor între creștini, în biserici și între biserici, în familii.
 • Familiile creștine:integritatea familiilor, restaurarea familiior destrămate, relațiile dintre soți, relațiile dintre părinți și copii, mântuirea celor nemântuiți din familie, izbăvirea prinșilor de război. Restaurarea unității și a comunicării între generații. Este anul de luptă pentru restaurarea familiei, pentru mântuirea copiilor de la cele mai fragede vârste, pentru protecția copiilor.
 • Trezirea și protecția copiilor, a adolescențilorimplicarea lor în rugăciune, în slujire, să devină radicali pentru Isus Hristos. Să ne rugăm pentru taberele creștine – protecție, impact puternic al Domnului în viețile copiilor, revelație și mântuire pentru copii și tineri.
 • Lideri– binecuvântare, protecție, înțelepciune, aliniere și conectare cu lucrări și lideri după voia Domnului!
 • PROTEJAREA COPIILOR LUI DUMNEZEU ÎN CĂLĂTORII și oprirea morților premature prin accidente.

                                    În FIECARE zi de VINERI să ne unim cât mai mulți în POST și RUGĂCIUNE pentru România

 1. Pentru România ne rugăm:

      In 23 iunie 2016, referendumul din Marea Britanie (BREXIT) a trimis o unda de soc in toata Europa, prin alegerea locuitorilor de a parasi Uniunea Europeana. Mesajul este: sa nu ne temem, Domnul este in control! Rugaciunea multora pentru aceste referendum a fost ca Voia Domnului sa se implineasca. Multe confirmari profetice au aratat ca Voia Domnului s-a implinit, chiar daca nu intelegem implicatiile profunde ale acestei situatii. Dar este o clatinare foarte puternica, pe care Domnul o aduce in Europa. Aceasta separare a Marii Britanii de UE insemna si iesirea tarii de sub umbrela responsabilitatii de grup (ca parte din UE) si responsabilizarea directa a natiunii din Marea Britanie fata de Domnul. Dumnezeu lucreaza cu natiunile ca si cu oamenii ( Iov 34:29).

        In acest context, rugaciune cheie pentru noi acum este: Tată, vie Împărăția Ta, facă-se Voia Ta, precum în cer, așa și pe pământ, acum, în România! Înălțăm Numele Domnului Isus Hristos în şi peste România! Declarăm România închinată Domnului Isus - Regele regilor, care domnește peste țara noastră! Proclamăm PUTEREA ÎNVIERII DOMNULUI peste ROMÂNIA!

Pentru Romania- ne rugam pentru protectie si stabilitate politica, economica, financiara, sociala, pentru unitatea nationala si teritoriala a tarii, pentru SIGURANTA si PROTECTIA Domnului peste tara noastra. Sa ne rugam pentru oprirea unor manifestari de forta – dominare, autoritarism din partea EU. Sa ne rugam pentru parteneriatele si aliantele internationale ale Romaniei, dar mai ales să ne rugăm pentru alinierea României la planurile Domnului pentru țara noastra.Să ne pocăim de greșelile liderilor României, din vechime și până azi, pentru toate deciziile greșite, pentru alianțele nedumnezeiești în care au pus România. Să ne rugăm ca Domnul să desfacă legăturile de vasalitate și control de peste națiunea noastră și să cerem repoziționarea și alinierea României – prin alianțe după voia Domnului, în special față de Israel.

 • Sa cerem o revărsare a Duhului Sfânt peste România, pentru ca vălul care îi orbește pe oameni să cadă. Să ne rugăm pentru trezirea spirituală masivă a României (Is. 62:4). Să ne rugăm ca Domnul să ierte păcatele națiunii - în special idolatria (2 Cr. 7:14, Daniel 9) si sa cerem curățire și protecție prin sângele Domnului Isus Hristos peste țara noastră și locuitorii ei.
 • Unitateîntre creştini, între toţi locuitorii ţării, unitate în Biserică și UNITATE ÎN NAȚIUNEA ROMÂNĂ.
 • Protecția familiilor.Să ne rugăm pentru verticalitatea și unitatea Bisericii în lupta pentru protecția familiilor.Să ne rugăm pentru stabilirea referendumului legat de definirea familiei în Constituția Romaniei. Sa ne rugam pentru familiile de romani din Europa care au fost separate de copiii lor.
 • Modificările Constituției Românieipentru păstrarea libertăților fundamentale pentrucetățeni, pentru definirea corectă a statului român, pentru definirea biblică a familiei, pentru libertatea credinței creștine, - pentru recunoașterea prin Constituție a bazelor și valorilor creștine ale României, pentru echilibru între puterile statului. Să ne rugăm ca toate modificările să fie spre binele țării și al populației.Să ne rugăm ca planurile celui rău de a șubrezi România prin modificările aduse Constituției să fie legate și făcute fără putere.
 • Unitatea si integritatea teritoriale a Romaniei, ca planul de RESTRUCTURARE administrativ- teritoriala al Romaniei (noile regiuni)- sa fie facut in TIMPUL si MODUL care sa fie spre binele tarii si nu spre fragmentarea si invrajbirea ei.Sa ne rugam ca interese oculte care sint in spatele acestor restructurari sa fie descoperite si anihilate. Să ne rugăm pentru stingerea tensiunilor interetnice din țara, ca orice manipulare, orice acțiuni oculte prin care se încearcă destabilizarea României în interior, să fie nimicite.
 • Președintele țării, pentru Guvern, pentru Parlament. Dumnezeu să ridice oameni cu frică de Domnul, în toate structurile statului român.Să ne rugăm pentru în care Domnul le-a dat autoritatea de a conduce, pentru hotărâre în a proteja interesele țării indiferent de presiunile Uniunii Europene.
 • Alegerile parlamentare din România. Să ne rugăm pentru campanii electorale curate, fără fraude, manipulări sau forme de intimidare. Să ne rugăm pentru discernământ pentru alegători, pentru trezirea societății, care să voteze oameni integri și competenți, cu teamă de Dumnezeu și dragoste de țară.
 • Parlamentul actual – frică de Domnul, să nu voteze legi care NU sunt în interesul tării
 • Reforma în Parlament, în structurile de conducere ale țării. Să ne rugăm ca România să intre în planul Domnului pentru noi în acest ceas.
 • Continuarea procesului de curățire de corupție în structurile statului, din toate sectoarele de activitate, pentru destructurarea și anihilarea structurilor ascunse de putere, interne sau transfrontaliere, care periclitează economia țării și siguranța națională, pentru stoparea deturnarilor de fonduri, pentru nimicirea caracatitelor financiare. Să ne rugăm ca Domnul să dea pe fată agende ascunse, planuri rele, oameni corupti si să-i înlăture cu mână tare. Sa ne rugam pentru restituirea bunurilor nationale (terenuri, paduri, imobile, zacaminte) care au fost restituite abuziv. Sa ne rugam pentru protectia zacamintelor, a terenurilor, a bunurilor din patrimonial statului- sa nu mai poata fi instrainate.
 • Descoperirea și anihilarea grupărilor paramilitare, a grupărilor teroriste, a rețelelor de trafic de persoane, de droguri, de arme.
 • Stabilizarea institutiilor statului - juridice, financiare, de protectie si aparare a statului. Protectie peste institutiile statului si oamenii integrati in ele. Serviciile de siguranță ale României, poliția română, jandarmi, militari, grăniceri, armată - pentru integritate, protecție, discernământ, înțelepciune, competență profesională, resurse, ca Domnul să-i ajute să acționeze rapid și eficient în acțiunile de protecție a populației și a țării. Să ne rugăm pentru
 • LEGILE țării - să fie legi bune, clare, drepte, care să includă principiile creștine de viață și de dreptate, care să păstreze valorile creștine, care să sprijinească dezvoltarea țării, să protejeze cetățenii, teritoriul și statul român și patrimoniul țării.
 • Sistemul sanitar din Romania - reforma legislativă, curățire de corupție, resurse, medici buni și integri.Să ne rugăm pentru sănătate și viață peste populatia țării, pentru oprirea mortalității infantile si a morților premature in rindul populatiei, pentru oprirea avorturilor. Să ne rugăm pentru vaccinurile pregatite pentru copii (bune, fără efecte ascunse).
 • Oprirea declinului demografic al tarii, prin cresterea natalitatii, prin intoarcerea in tara a romanilor care sint chemati de Domnul
 • Sistemul de învățământdin România - reformă înțeleaptă, cu implementarea valorilor moral-creștine, cu programe de învățământ coerente și benefice formării copiilor și tinerilor, pentru dascăli integri. Să ne rugăm pentru oprirea violențelor și abuzurilor în școli.
 • Oprirea asaltului puterilor întunericului asupra copiilor - prin educație străină de valorile Scripturii, ce pângărește sufletele și identitatea sexuală a copiilor. Să ne rugăm ca aceste forme de educație să NU poată pătrunde în România
 • Protecția României față de șocuri financiare. Să ne rugăm pentru legi bune, pentru creștere economică, locuri de muncă, dezvoltarea industriei românești, a agriculturii cu investiții românești, pentru invenții, inovații
 • Protecția țării de război. Să ne rugăm pentru autoritățile României - pentru înțelepciune și vigilență în relațiile internaționale. Să mulțumim Domnului pentru PACEA României și să ne rugăm zi și noapte pentru pacea și siguranța României în interior și la granițe,     pentru protecție față de destabilizări interne, lovituri militare, forme de terorism/sabotaj în România, atacuri informatice, economice, intoxicări prin media. Să cerem protecția Domnului la porțile de intrare ale României (terestre, aeroporturi, porturi). Să ne rugăm pentru RUSIA - ca acțiunile pe care le plănuiește împotriva României, să fie zădărnicite.
 • Pentru alianțele strategice și parteneriatele internaționale ale României, în special cu SUA, UE, NATO.Să ne rugăm pentru strategii de apărare și de securitate națională. Să ne rugăm pentru o relație bună a României cu Israelul.(România să fie de partea Israelului!)
 • Alegerea viitorului președinte al SUA - foarte importantă și pentru țara noastră.
 • Protecția barajelor și podurilor mari ale României, pentru principalele drumuri ale țării , pentru protecția spectrului de frecvențe ale țării, al rețelelor de comunicații, al sistemului energetic național, al rețelei naționale de transport al electricității.
 • Protecția României de asaltul spiritului islamic.Să ne rugăm pentru ridicarea Bisericii Domnului și a societății civile în apărarea integrității spirituale creștine a țării, pentru oprirea extinderii influenței islamului în țara noastră. Să ne rugăm, în Numele Domnului Isus, pentru închiderea porților țării față de orice formă de asalt al spiritului Islamic, pentru trezirea liderilor Romaniei! Să ne rugăm pentru . Să ne rugăm pentru mântuirea musulmanilor de pe teritoriul României.
 • Fluxul de refugiați. Să ne rugăm pentru anularea oricărui plan ascuns și România să fie păzită de o invazie care poate bloca țara. Să ne rugăm pentru conducătorii României in relatia cu UE, să stea fermi, pentru protecția populației țării și pentru siguranța României.
 • Protecția populației și a țării de calamități (furtuni violente), epidemii (gripa ,virusul Zika) cutremure mari. (Ps. 91). Să cerem sângele Domnului Isus peste țară.
 1. IsraelSă ne rugăm protecţia şi binecuvântarea Israelului, pentru revelația Domnului Isus ca Mesia pe care Îl așteaptă și trezire în Israel, pentru întoarcerea evreilor în Israel. Să ne rugăm pentru pentru integritatea și pacea Ierusalimului, pentru liderii ţării, pentru protecția de atacuri militare. Să ne rugăm pentru resursele de care au nevoie, pentru curaj și înțelepciune, pentru putere de la Domnul. Să continuăm să ne rugăm pentru TIMPUL Domnului în desfășurarea evenimentelor din Orientul MijlociuDomnul să vă binecuvânteze şi să binecuvânteze România și Israelul în 2016!

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!