Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Alfa Omega TV si Reteaua de rugaciune pentru Romania - 10 zile de post si rugaciune pentru Romania

Alfa Omega TV si Reteaua de rugaciune pentru Romania lanseaza o chemare la 10 zile de post si rugaciune pentru Romania si contextul international - 20-29 ianuarie 2017.

http://prayernet.ro

20-29 ianuarie 2017-- Chemare la 10 zile de post si rugaciune pentru Romania

Ezra 8:21 (...am vestit un post de smerire inaintea Dumnezeului nostru, ca sa cerem de la El o calatorie fericita pentru noi, copiii nostri si pentru tot ce era al nostru)

Daniel 1:8 (Daniel s-a hotarat sa nu se spurce cu bucatele alese ale imparatului...)- mancarea era dedicata idolilor, iar oricine o manca se inchina idolilor

Tara noastra intra intr-un sezon nou, cu schimbari majore interne si internationale. E un drum nou in plan intern, prin ridicarea noilor autoritati in tara - noul Parlament, noul Guvern.

E un drum nou, cu reasezari importante in relatiile internationale, pornind de la schimbarea conducerii din SUA (20 ian), care are alta viziune asupra relatiilor SUA cu Israelul, cu Rusia , cu Europa. Aceasta noua conducere din SUA va avea un impact important in plan spiritual, nu doar in SUA ci si in zona noastra - Europa, Orientul Mijlociu, Israel. La acest nou inceput, va chemam sa ne rugam pentru 2 motive:

1. Sa ne smerim inimile- un post de smerire la acest nou inceput (Ezra 8:21), de separare de valorile lumii, de pocainta fata de tot ce inseamna inchinare gresita, idolatrie (Daniel 1:8; Ezra 9). Sa ne rugam pentru o trezire a rugaciunii, a dedicarii si a sfintirii in Romania, ca sa fim ascunsi cu Hristos in Dumnezeu- locul sigurantei si al autoritatii noastre (Efeseni 1:3-14; Efeseni 2:6-10; Ezra 9:9; Isaia 26:1-4).

2. Alinierea Romaniei la planul Domnului pentru tara noastra - relatiile Romaniei cu SUA, cu Rusia, cu tarile vecine, cu EU si tarile europene, cu Israelul si Orientul Mijlociu, pozitia tarii noastre in NATO. Sa ne rugam pentru noile autoritati din Romania - pentru revelatia chemarii lor - ca oameni ridicati in dregatorii prin Voia Domnului, pentru frica sfanta de Domnul, pentru intelepciune de sus, revelatie, calauzire in decizii, pentru integritate. Sa ne rugam pentru Presedinte, Parlament, Guvern - pentru viziune clara asupra politicii internationale a Romaniei in acest context nou pe plan mondial. Sa ne rugam pentru pacea si securitatea tarii, protectia populatiei si a teritoriului Romaniei, binecuvantarea Domnului peste Romania ca stat national unitar roman.

Domnul sa faca sa lumineze Fata Lui peste Romania si sa ne dea pacea! (Num. 6:24-26)

http://prayernet.ro

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x