Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Israel avertizeaza - Siria inca detine 3 tone de arme chimice

Israelul are un avertisment pentru lume. Oficialii insarcinati cu apararea sustin ca Siria inca detine pana la trei tone de arme chimice. Testele de laborator arata ca, in atacul din 14 aprilie, victimele au fost expuse la gazul paralizant sarin sau la o toxina similara.

SUA si Israelul cred ca armele lui al-Assad au ucis 90 de oameni in Siria. Un oficial de rang inalt din armata israeliana spune ca atacul a fost ordonat de comandantii armatei siriene si ca Assad stia despre asta. Dovezile mai arata ca SIIL si alti insurgenti au reusit sa obtina unele arme chimice.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 176 - 29 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: israel, siria, atac chimic

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!