Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Nikki Haley găzduiește o recepție pentru țările care nu au sprijinit rezoluția ONU privind Ierusalimul

Nikki Haley, ambasadorul SUA la Organizația Națiunilor Unite, a găzduit o recepție pentru cele 64 de țări care au susţinut (direct sau indirect) poziţia SUA cu ocazia votului în Adunarea Generală privind decizia preşedintelui Trump cu privire la statutul Ierusalimului.

„Este uşor ca prietenii să se regăsească împreună în momentele bune. Dar prietenii care sunt alături de voi în momentele dificile sunt cei care nu vor fi niciodată uitaţi. Mulţumesc celor 64!“ a fost mesajul mesajul postat pe Twitter, alături de o poză în care apar unii dintre participanți. super serataa

Haley a organizat întâlnirea după ce Adunarea Generală a adoptat o rezoluție în 21 decembrie condamnând declarația lui Trump cu privire la Ierusalim.

Nouă țări au votat împotriva rezoluției, printre care Israel, Statele Unite, Guatemala, Honduras și Togo, iar 35 s-au abținut, inclusiv cele șase state membre ale UE: Polonia, România, Ungaria, Republica Cehă, Croația și Letonia. Restul Uniunii Europene se număra printre cele 128 de state care au votat în favoarea acesteia.

Reprezentanții a 21 de țări au lipsit de la vot, care a fost pentru a 10-a oară în istoria UR, că Adunarea Generală a fost convocată pentru un vot de urgență. Acestea au inclus Kenya, care a fost al cincilea cel mai mare beneficiar al ajutoarelor din SUA anul trecut, Georgia și Ucraina, toate având legături strânse cu Statele Unite.

Trump a salutat oaspeții într-un videoclip preîncărcat, a declarat The Jerusalem Post, spunând că voturile țărilor lor au fost „notate și foarte apreciate”. El a mai spus că Statele Unite „rămân angajate în stabilirea unei păci durabile între Israel și palestinieni".

Sursă: Jewish Telegraphic Agency

Etichete: israel, ierusalim

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!