Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

În ciuda presiunilor internaţionale, Iranul va continua să îşi dezvolte programul balistic

Teheranul va continua să-şi dezvolte programul balistic, în pofida presiunilor exercitate de statele occidentale, a declarat, luni, un purtător de cuvânt al Armatei iraniene, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters.

”Programul balistic al Iranului va continua să se dezvolte, iar puterile străine nu au niciun drept să intervină”, a declarat Masoud Jazayeri, purtătorul de cuvânt al Armatei iraniene, citat de site-ul agenţiei Tasnim.

Declaraţiile purtătorului de cuvânt al armatei iraniene au fost făcute în contextul în care ministrul de Externe al Franţei, Jean-Yves Le Drian, efectuează o vizită la Teheran. Acesta a avertizat că Teheranul trebuie să rezolve preocupările legate de programul său balistic, în caz contrar Iranul riscă noi sancţiuni economice.

”Rachetele balistice ale Iranului pot parcurge mii de kilometri, iar acest aspect nu este în conformitate cu rezoluţiile Consiliului de Securitate al ONU şi depăşesc nevoile de securitate ale Iranului. Dacă această problemă nu va fi rezolvată, Iranul riscă noi sancţiuni”, a declarat Le Drian.

Sursă: Mediafax

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
spr adoptie premiera live 2018 03 darurile spirituale footer live