Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Comunitatea copta din Egipt isi comemoreaza martirii

Acum trei ani, 21 de copti au fost decapitati de teroristii Statului Islamic pe tarmul Libiei. Comunitatea copta din Egipt i-a comemorat recent pe martiri prin dedicarea unei biserici noi in numele lor, cu acordul guvernului egiptean. Rex Rogers de la SAT-7 ne-a ajutat sa realizam un reportaj despre acest eveniment.

„O parte a acestei marturii uimitoare este faptul ca altii au putut vedea cum reactioneaza crestinii atunci cand se incendiaza biserici, cand se distrug biserici, la bombardamente sau la acest eveniment de pe tarmul Libiei. Crestinii nu arunca cu pietre, nu ucid, ci iarta. Este o marturie incredibila a dragostei crestine.” a spsus presedintele SAT-7, dr. Rex Rogers.

Sute de oameni din zona au mers la dedicarea bisericii in onoarea martirilor.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 714 - 25 martie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!