Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Conferinta Cultura Imparatiei, invitat Kris Vallotton - 8-10 iulie 2016, Cluj

Centrul Creştin Caleb organizează conferinţă cu titlul Cultura Împărăţiei”, care va avea loc în perioada 8-10 iulie 2016 la Cluj, unde îl au că invitat pe Kris Vallotton. Kris Vallotton este Senior Associate Leader în cadrul bisericii Bethel din Redding, California şi co-fondator al Bethel School of Supernatural Ministry (BSSM). Kris călătoreşte în multe ţări unde instruieşte şi echipează oameni pentru a-şi îndeplini cu succes mandatul divin. Este un autor de succes cu peste 10 cărţi şi manuale de instruire publicate cu scopul a ajută credincioşii să fie pregătiţi pentru viaţă în împărăţie.

Având o experienţă diversă în afaceri, consiliere, consultanţă, pastoraţie şi învăţătură, este în măsură să ofere perspective unice asupra conducerii. Kris îşi pune la dispoziţie cu mare pasiune experienţă şi darul profetic pentru a asista liderii lumii să-şi atingă scopurile şi să-şi îndeplinească misiunea. Este de asemenea autorul blogului de succes Kris Vallotton: Raw, Real & Relevant.
Kris este căsătorit cu soţia să Kathy din 1975 şi au patru copii şi mulţi nepoţi.

LOCAŢIE: Opera Maghiară, Stradă Emil Isac 26-28, Cluj-Napoca, România

ÎNSCRIERE: Accesul la conferinţă se va face pe baza de bilete.

BILETE ŞI INFORMAŢII: http://www.cccaleb.com/evenimente/conferinta-cultura-imparatiei-kris-vallotton/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!