Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Conferinta Cultura Imparatiei cu Kris Vallotton - Cluj, iulie 2016 - reportaj AOTV

In perioada 8-10 iulie 2016, la Opera Maghiara din Cluj-Napoca a avut loc conferinta Cultura Imparatiei organizata de Centrul Crestin Caleb. Evenimentul a avut ca scop transmiterea mesajului ca, fiecare credincios poate contribui la dezvoltarea si sustinerea unei culturi ceresti in orice domeniu de activitate.

Centrul Crestin Caleb s-a nascut in anul 2004 cu un nucleu de oameni care, sub calauzirea lui Dumnezeu au vazut nevoia infiintarii unei baze ale Imparatiei in orasul Cluj-Napoca.

Kris Vallotton, pastorul senior al Bisericii Bethel din orasul Redding, California a fost vorbitorul principal al celor 4 sesiuni sustinute in cadrul conferintei. El este cunoscut la nivel international datorita ungerii sale profetice. Avand o experienta diversa in afaceri, consiliere, consultanta, pastoratie si invatura, acesta a oferit perspective unice asupra conducerii pentru a ajuta liderii sa-si atinga scopurile si sa-si indeplineasca misiunea.

La eveniment au participat aproximativ 900 de persoane, printre care lideri din toata tara de diferite confesiuni.

Crestinii romani s-au bucurat de mesaje biblice pline de revalatie cat si de exemplele personale ale lui Kris Vallotton si au inteles ca este nevoie sa fie pregatiti pentru a implementa cultura Imparatiei in fiecare oras si tara.

Reportaj difuzat in emisiunea Mapamond Crestin 626 - 17 iulie 2016. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!