Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Conferinta Gateway Leadership Training 2016 - a treia editie la Brasov - iulie 2016

Biserica Punctul Zero din Braşov, in parteneriat cu Gateway Church din Dallas a organizat in luna iulie cea de-a III-a ediţie a Conferinţei Gateway Leadership Training (GLT). Gateway se numara printre bisericile cu creşterea cea mai rapida din Statele Unite, astazi depaşind numarul de 36.000 de membri activi. Totul a inceput cu un singur pas de credinta, din dorinţa ca oamenii sa fie mantuiti, vindecati, eliberati, ucenicizati, echipaţi şi imputerniciţi pentru lucrarea de slujire.

Peste 200 de credinciosi au fost incurajati de mesajele sustinute pe parcursul conferintei, atat despre identitatea in Hristos cat si despre voia si promisiunile lui Dumnezeu. Pe langa sesiunile generale, in cadrul evenimentului s-au desfasurat workshop-uri pe diferite teme: Antrenare pentru echipa de inchinare, Liderii sanatosi nu se nasc ei sunt formati si Liderii eliberati pot conduce oameni liberi.

Anul acesta, participanţii s-au bucurat de doua seri speciale de inchinare condusa de grupul de lauda si inchinare de la Gateway Church.

stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 628 - 31 iulie 2016. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: lideri, punctul zero, brasov, conferinta, fanel serban, glt

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!