Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Rugul Aprins Ponoara - 4-8 august 2016, transmis live pe www.alfaomega.tv

Rugul Aprins Ponoara 4-8 august 2016 a fost transmis live pe aceasta pagina. Daca esti interesat de inregistrari, lasa-ne datele tale la formularul de mai jos, si te anuntam cand inregistrarile sunt gata.


Precomanda Rugul Aprins Ponoara 2016

Daca doresti sa fii informat atunci cand inregistrarile Rugul Aprins 2016 sunt finalizate, lasa informatiile tale de contact mai jos, si te anuntam!

Daca doresti sa fii informat atunci cand inregistrarile Rugul Aprins 2017 sunt finalizate, lasa informatiile tale de contact mai jos, si te anuntam!

Precomanda - Rugul Aprins Ponoara 2017
RugulAprinsPonoara2015 3D 320 RugulAprinsPonoara2014 3D 320 RugulAprinsPonoara2013 3D 320
Rugul Aprins Ponoara 2015
Comanda album DVD
Rugul Aprins Ponoara 2014
Comanda album DVD
Rugul Aprins Ponoara 2013
Comanda album DVD

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!