Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Rugul Aprins Ponoara 2016 - reportaj Alfa Omega TV

A 12-a editie Intalnirea de rugaciune pe munte, Rugul Aprins Ponoara, Bihor a fost si anul acesta un eveniment asteptat de mii de crestini din toate colturile Romaniei si de peste hotare. Initiate in anul 2005 de catre organizatia interconfesionala Rugul Aprins, intalnirile din fiecare an s-au bucurat de participarea a numerosi slujitori ai cuvantului lui Dumnezeu, de echipe de lauda si inchinare si de oameni ai rugaciunii.

Evenimentul din acest an s-a derulat pe parcursul a 5 zile incepand cu ziua de joi 4 august si continuand pana luni la pranz si a fost gazduit de o poiana montana din apropierea satului Ponoara, judetul Bihor.

La Rugul Aprins, slujirile de care au parte participantii sunt diverse. Oamenii beneficiaza de rugaciuni pentru vindecare, rugaciuni de eliberare si slujire profetica. Multi au urcat muntele venind de la mari distante, pentru a primi un raspuns sau pentru a fi vindecati, eliberati, atinsi de Duhul Sfant. Au fost si anul acesta momente de slujire specifica: restaurarea famililor in prag de destramare, eliberare, ridicarea celor aflati in depresie sau in pragul sinuciderii. Momentele de rugaciune impreuna cu momente speciale de inchinare, in duh si adevar, au adus revelatie si eliberare.

Prin diferiti vorbitori, mesajele au fost si pentru Biserica Domnului din Romania. De asemenea, au fost si mesaje de incurajare si ridicare a Bisericii din Romania catre un nou nivel de relevanta, autoritate, si de experimentare puterii credintei.

Prin pastorul Abel Kungu, Domnul si-a reinoit chemarea pentru Biserica Lui din Romania. Cantareti si inchinatorii au potentat mesajele si momentele de rugaciune.

Intalnirea Rugul Aprins s-a incheiat ca in fiecare an, cu un program de multumire si de marturisiri a modului in care Dumnezeu a lucrat in viata participantilor la aceasta editie.

Si in acest an, mesajele intalnirii de rugaciune pe munte Rugul Aprins au fost amplificate prin canalele oferite de Alfa Omega Tv, partener media din 2009

stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 630 - 14 august 2016. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!