Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Drumul Crucii 2017 - Daniel Cociuba

Cum am reacţiona daca L-am vedea pe Iisus Hristos purtandu-şi crucea chiar pe strazile noastre? Am fi oare atunci dispuşi sa ne oprim cateva clipe, sa meditam la esenţa Sarbatorilor Pascale? Cum ar fi posibil sa aducem in realitate aceasta istorie, pe care cu toţii o cunoaştem, dar care in ultima vreme este tot mai diluata?

Interviu Daniel Cociuba, co-organizator, Drumul Crucii

Artistul ceramist Daniel Les, Asociatia Drumul Crucii in colaborare cu Asociatia Barbatilor Crestini si Asociatia Servus – Baia Mare, va invita in Saptamana Mare la un mars ce comemoreaza drumul spre Golgota si crucificarea Mantuitorului nostru.

Acest mars va avea loc in 5 orase din Romania. Denumit sugestiv Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte calcand, evenimentul a ajuns in acest an la ediţia a treisprezecea. Marşul este o reprezentare dramatica a Drumului Crucii parcurs de Domnul Iisus Hristos inainte de moartea Lui.

Dramatizarea este realizata de un grup de credincioşi din mai multe confesiuni religioase, ca o incercare de a demonstra ca in creştinism nu sunt graniţe. Personajele istorice: Iisus Hristos, soldaţii romani, Pilat din Pont, Baraba, Maria – mama lui Iisus, mironosiţele şi alte personaje, vor purta costume de epoca.

La invitaţia unor asociatii si biserici din ţara, anul acesta Drumul Crucii se va desfasura dupa cum urmeaza:

Luni - 10 aprilie - ZALAU - ora 17:00 - Casa Municipala de Cultura

Marti - 11 aprilie - ORADEA - ora 17:00 - in fata magazinului Crisul

Miercuri - 12 apr - TIMISOARA - ora 17:00 - P-ta Operei - pietonala P-ta Unirii

Joi - 13 apr - LUGOJ - ora 16:00 - Casa de Cultura

Vineri - 14 apr - BRASOV - ora 14:00 - Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu

http://www.drumulcrucii.ro/

Etichete: drumul crucii, dan les

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!