Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Fondarea Asociatiei Resurse Crestine

În luna iunie 2017 au fost finalizate toate formalitățile necesare înființării Asociației Resurse Creștine, care are ca scop oferirea de materiale creștine gratuite în format digital prin intermediul site-ului www.resursecrestine.ro.

Resurse Creștine este un concept pornit la inițiativa câtorva tineri dornici să pună la dispoziția fiecăruia o gamă variată de resurse exclusiv creștine, organizate într-o bază de date cuprinzătoare, care să constituie ajutor și hrană pentru (lucrători) creștini, indiferent de denominațiune, dar și o fereastră spre lume, lucrând împreună la "avansarea Împărăției lui Dumnezeu".

Prin resursele distribuite pe acest site, ei spun că nu încurajează sub nicio formă trăirea continuă și conștientă în păcat sub motivul că Dumnezeu e bun și iartă. Dacă vreuna din aceste resurse contrazice acest principiu, contactați-i.

Asociația Resurse Creștine

În luna iunie 2017 a fost înființată Asociația Resurse Creștine, al cărui scop constă în distribuirea online prin site-ul www.resursecrestine.ro  de materiale gratuite pentru implementarea valorilor moral-creștine, în vederea afirmării demnității umane a fiecărei persoane indiferent de rasă, naționalitate, sex, clasă socială, religie sau vârstă.

Asociația va promova iubirea creștină, dreptatea, libertatea și solidaritatea umană, precum și valori civice, etice, morale și ale democrației. Responsabilii de acest site declară că nu reprezintă în mod oficial nici o instituție și nu sunt sponsorizați de nimeni.

Afla mai multe: http://stiri.resursecrestine.ro/164922/s-a-infiintat-asociatia-resurse-crestine

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!