Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Anunt: A 13-a editie a intalnirii de rugaciune Rugul Aprins Ponoara, 3-7 august 2017

Anul acesta va avea loc cea de-a 13-a editie a Intalnirii de rugaciune pe munte Rugul Aprins in Ponoara, judetul Bihor. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a 5 zile, incepand cu 3 august unde sunt asteptati mii de credinciosi atat din Romania cat si din afara tarii.

Participantii vor beneficia si in acest an de rugaciuni pentru vindecare, rugaciuni de eliberare si slujire profetica. Intalnirea Rugul Aprins se va incheia luni, 7 august, cu un program de multumire si de marturisiri a modului in care Dumnezeu a lucrat in viata participantilor si la aceasta editie.

Pastorul Samuel Caba transmite un mesaj si o invitatie la aceasta intalnire.

Alfa Omega TV va transmite in direct pe Facebook toate sesiunile Rugul Aprins 2017. Daca doriti sa le urmariti liv, dati LIKE la pagina https://www.facebook.com/alfaomegatv/  pentru a urmari aceste transmisiuni si a fi notificat cand ele incep.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 680 - 30 iulie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!