Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Turneul Sanctus Pro Deo - 6-15 octombrie 2017 - reportaj Alfa Omega TV

Turneul sustinut de corul si band-ul Sanctus Pro Deo, sub genericul „Show The Love”, se va desfasura in perioada 6-15 octombrie. Concertele vor avea loc in Oradea, Arad, Timisoara, Cisnadie, Brasov si Bucuresti.

Mesajul corului si bandu-ului Sanctus Pro Deo defineste prin muzica dragostea lui Dumnezeu pentru noi si ne provoaca sa transmitem si sa oferim aceasta dragoste oamenilor din jurul nostru.

Programul turneului cuprinde lucrari consacrate ale unor artisti cunoscuti la nivel mondial precum: Toby Mac, Chris Tomlin, Hawk Nelson, Mike Speck, Lauren Daigle, si ale unor talentati aranjori şi compozitori romani ca Lari Muntean, Oni Rodila si Not an Idol.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul www.sanctusprodeo.ro. Biletele se pot achizitiona online de pe pagina www.bilete.ro

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 689 - 1 octombrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!