Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Conferința Valul Trezirii - Cluj, 7 octombrie 2017

Pe 7 octombrie între orele 18-21, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, va avea loc o conferință creștină și un concert, avându-i ca invitați pe Iuliu Centea, Not an Idol și Messis.

"All4Jesus" este o asociație creștină non-profit, care încurajează tinerii să se implice în sprijinirea persoanelor cu nevoi speciale (sociale, medicale și spirituale), cu scopul de a promova valorile moral-creștine cu precădere în rândul generaţiei tinere, îndeplinind astfel îndemnul Mântuitorului Isus Hristos de a iubi nu doar cu vorba, ci și cu fapta, strălucind ca şi adevărate lumini în mijlocul unei lumi cuprinse tot mai mult de întuneric.

Bazându-se pe motto-ul din 2 Cronici 7:14, conferința "Valul Trezirii" își propune să se adreseze celor care cred în promisiunile lui Dumnezeu, în puterea Cuvântului Său, în puterea rugăciunii, celor care își doresc ca Dumnezeu să binecuvânteze România, celor care cred că în unitate ca și creștini, acum este timpul potrivit să ne întoarcem cu fața spre El, în speranța că El se va îndura de noi și ne va tămădui țara.

Biletele la conferinta "All 4 Jesus" pot fi achizitionate in mod exclusiv prin intermediul platformei bilete.ro.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
popup luna proviata mobile