Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Cartea Cartilor - eveniment pentru copii la Biserica Agape Timisoara - reportaj AOTV

Centrul Crestin Timisoara, Biserica Agape, a organizat la finalul lunii octombrie 2017 un eveniment pentru copii, ca o alternativa la activitatile de Halloween. Organizatorii au pregatit un program divers care a inclus vizionarea unui episod din Cartea Cartilor - „Racnetul leului”, jocuri, tombola si un concurs cu premii.

Mi s-a parut ca a iesit foarte bine si Ii multumim lui Dumnezeu pentru acest lucru. Chiar L-am rugat pe El sa ia in primire acest eveniment, pentru ca este al Lui. M-am bucurat, deoarece in momentul in care i-am chemat pe copii la Isus au raspuns pozitiv si chiar erau foarte bucurosi ca El este acum in inima lor. Au fost in jur de 120 de copii, dintre care vreo 30 sau chiar mai mult care nu vin deloc la biserica. Stiu pentru ca i-am pus sa ridice mana. A declarat Ioana Guia, organizator.

Ma bucur foarte mult ca am putut sa fiu parte aici, cu ocazia acestui eveniment. Eu cel putin am vazut ca a fost unitate intre noi (asta a contat in primul rand) si ma bucur ca a avut impact in randul copiilor. Este foarte benefic, pentru ca vorbim in primul rand despre „Cartea Cartilor” pe intelesul copiilor si mi se pare ca aduce cu un suflu nou si vine cu o tehnologie mai updatata. A marturisit Sorina Popa, organizator.

Atractia manifestarii a fost prezentarea robotelului Memo, unul dintre personajele principale ale Cartii Cartilor, care a cantat impreuna cu copiii, iar la final s-a pozat alaturi de ei. Atat parintii, cat si copiii au apreciat evenimentul.

Cuvantul lui Dumnezeu prezentat cu ajutorul Cartii Cartilor este un important instrument de evanghelizare a copiilor din zilele noastre.

Multumim foarte mult celor de la Alfa Omega pentru ca au facut posibila treaba asta. Copiii il indragesc foarte mult pe Memo. Apreciem tot efortul pe care il depuneti la Alfa Omega. A declarat Ioana Guia, organizator.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 694 - 5 noiembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: copii, cartea cartilor, desene animate, biserica agape

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!