Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Conferinta Biserica Triumfatoare - Chuck Pierce - 3-4 noiembrie 2017

Conferinta va fi transmisa in direct pe Facebook Alfa Omega TV.


Sesiunea 5 - 4 noiembrie, ora 16:30


Sesiunea 4 - 4 noiembrie, ora 14:30


Sesiunea 3 - 4 noiembrie, ora 11


Sesiunea 2 - 4 noiembrie, ora 9


Sesiunea 1 - 3 noiembrie, ora 18

Programul conferinței:

Vineri, 3 noiembrie 2017
18:00 – Deschiderea conferintei – inchinare cu formatia Cristocentric, bun venit & mesaj – pastor Daniel N. Matei
19:00 – Sesiunea 1 - Chuck Pierce

Sambata, 4 noiembrie 2017
9:30 – Sesiunea 2 - Chuck Pierce
11:30 – Sesiunea 3 - Chuck Pierce
14:30 – Sesiunea 4 - Chuck Pierce
16:30 – Sesiunea 5 - Chuck Pierce

Biografie Dr. CHUCK PIERCE

Slujeşte ca preşedinte al Global Spheres, Inc. (GSI) din Corinth, Texas. Aceasta este o lucrare profetică apostolică, folosită pentru a strânge și a mobiliza resursele triumfătoare de închinare din toată lumea.

GSI facilitează și alte slujiri și participă la adunări regionale și naționale pentru a dezvolta noile paradigme ale Împărăţiei.

Chuck este, de asemenea, președinte al Glory of Zion International Ministries (Slujirea Internaţională Gloria Sionului), o slujire care aliniază evreii și neamurile.

El este cunoscut pentru darul său profetic precis, care ajută la direcţionarea națiunilor, a orașelor, bisericilor și indivizilor, pentru a înțelege timpurile și sezoanele în care trăim.

El este autorul şi coautorul a peste douăzeci de cărți, incluzând titluri precum: Stăpânindu-vă moştenirea, Războiul viitor al Bisericii, Luptătorul în închinare, Restaurarea scutului credinţei voastre, Răsplata simplității și dezvăluirea planului de luptă al lui Dumnezeu.

Chuck și soția sa, Pam, locuiesc în Denton, Texas, și au șase copii și nouă nepoți.

Pentru mai multe detalii: http://www.gloryofzion.org/chuckpierce/

Alfa Omega TV

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!