Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Conferința de tineret ORADEO - Creștinul virusat - 10-12 noiembrie 2017, Oradea

Biserica Maranata Oradea te invită să iei parte la conferința de tineret OraDeo13 - Creștinul virusat, pe 10-12 noiembrie, la Oradea. Invitați: Laurențiu BALCAN, Ionel TOMA & Ștefan CIOBANU Band.

"Nimeni nu poate să intre în casa celui puternic şi să-i fure lucrurile, decât dacă îl leagă mai întâi pe cel puternic! Abia atunci îi va putea jefui casa." -Marcu 3:27

Agendă / program:

- Vineri 18:00,
- Sâmbătă 18:00
- Duminică 09:00, 17:00

www.oradeo.ro

https://www.facebook.com/oradeo

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!