Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Conferința de tineret ORADEO - Creștinul virusat - 10-12 noiembrie 2017, Oradea

Biserica Maranata Oradea te invită să iei parte la conferința de tineret OraDeo13 - Creștinul virusat, pe 10-12 noiembrie, la Oradea. Invitați: Laurențiu BALCAN, Ionel TOMA & Ștefan CIOBANU Band.

"Nimeni nu poate să intre în casa celui puternic şi să-i fure lucrurile, decât dacă îl leagă mai întâi pe cel puternic! Abia atunci îi va putea jefui casa." -Marcu 3:27

Agendă / program:

- Vineri 18:00,
- Sâmbătă 18:00
- Duminică 09:00, 17:00

www.oradeo.ro

https://www.facebook.com/oradeo

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!