Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Evanghelistul Billy Graham a trecut la cele vesnice - reportaj AOTV

Evanghelistul american Billy Graham a trecut la cele vesnice dupa ce l-a slujit pe Dumnezeu timp de peste sase decenii. Scopul principal al vietii lui a fost sa-i ajute pe oameni sa gaseasca o relatie personala cu Dumnezeu. El s-a dedicat acestei viziuni predicand in America, Australia, Europa, in Africa si Orientul Mijlociu.

Se estimeaza ca Billy Graham a impartasit Cuvantul lui Dumnezeu la aproximativ 215 milioane de oameni in campanii de evanghelizare organizate in peste 185 de tari.

Billy Graham a adus Vestea Buna si in Romania, in toamna anului 1985, indraznind sa treaca dincolo de Cortina de Fier.

Inainte de Revolutie, Romania era insetata dupa Dumnezeu. Evanghelistul american a dedicat o luna lucrarii in tara noastra. Au avut loc evenimente de evanghelizare in 7 orase.

Vizita lui Billy Graham in Romania a inceput in Suceava, a continuat in Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Sibiu si s-a incheiat in Bucuresti.

Oamenii au umplut bisericile, strazile din imprejurimi, s-au urcat pe ziduri, in balcoane si pe acoperisuri.

Sute de mii de oameni au avut privilegiul sa asculte Evanghelia si mii de persoane au luat decizia de a-L primi pe Isus Hristos.

Vizita lui Billy Graham in Romania, in anul 1985, a fost unul dintre cele mai importante evenimente din viata acestei natiuni, in acea perioada.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 710 - 25 februarie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: evanghelizare, romania, stire din romania, billy graham

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x
spr adoptie premiera live