Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Conferința „Upgrade Mission” 2018

Conferința Upgrade Mission 2018 este prima conferință de acest gen organizată de PIM România și va avea loc în Cluj – Napoca în data de 23-24 martie 2018.

Vorbitorii principali ai evenimentului vor fi Viorel Iuga, David Ginn, Frank Hinkelmann și Cornel Boingean iar trupele care vor conduce participanții în închinare vor fi: Trupa Mesis, Teofania Band și BBSO Band.

Conferințele pentru tineri au rolul de a motiva și mobiliza tinerii pentru lucrarea de misiune. Credem că trupul lui Cristos din România este o forță misionară, că tinerii din bisericile noastre au potențialul și resursele necesare pentru a duce Evanghelia până la marginile pământului. În cadrul acestor conferințe, ne focalizăm pe motivarea tinerilor, împuternicirea lor, prin învățătură și resurse necesare pentru a înțelege nevoia de misiune la nivel național și global. Vorbitorii din cadrul conferințelor sunt misionari și lideri de organizații, atât din țară, cât și din străinătate, care au umblat cu Dumnezeu și vorbesc din experiența lor pe câmpul de misiune. Deasemenea, organizațiile din cadrul PIM prezintă diferite modalități de implicare în lucrarea de misiune, în România sau în alte țări, atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Programul conferinței este: 

VINERI:  16:00 – 18:00 – înregistrare

               18:00 – 20:30 – închinare și mesaj
 
SÂMBĂTĂ: 09:30 – 13:00 – închinare și mesaj
                   13:00 – 14:00 – prânz
                   14:00 – 18:00 – prezentări organizații misionare, mesaj, închinare
                   18:00 – 19:00 – cina

În cadrul conferinței vor avea un cuvânt de salut președintele Cultului Penticostal, fratele Moise Ardelean și un delegat din partea Uniunii Bisericilor Creștine După Evanghelie.

Pentru înscriere și detalii, vizitați pagina https://www.pimromania.ro/evenimente/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!