Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Crucea a biruit pumnalul - întâlnire cu Nicky Cruz, București - 17-18 mai 2018

O întâlnire cu Nicky Cruz, unul dintre generalii bandei The Mau Maus din Brooklin N.Y. și cu Gary Wilkerson, fiul celui care l-a condus pe Nicky la Hristos. Se vor face rugăciuni pentru vindecare şi pentru eliberare din orice fel de adicţie. 

București - 17-18 mai 2018 - ora 19 - Arenele Romane

Vor cânta:

 • Emanuel Worship
 • Mihai Decean
 • Augustin Decean
 • Intrarea liberă!

  Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

  Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

  x

  Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

  Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!