Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Termeni si conditii de folosire

Alfa Omega TV, in calitate de proprietar/administrator al website-ului www.alfaomega.tv respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate. Accesul acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Alfa Omega TV isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.alfaomega.tv, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul alfaomega.tv si libraria-crestina.ro pentru care Alfa Omega TV are calitatea de proprietar. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.alfaomega.tv vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii

 1. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 2. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
 3. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
 4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
 5. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 6. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
 7. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
 8. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
 9. date de tip „business contact” - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip „business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
 10. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

Alfa Omega TV poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.alfaomega.tv cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip „business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
 • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
 • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
 • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-ului.

Alfa Omega TV colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. Alfa Omega TV poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
 • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip „business contact” iar Alfa Omega TV le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Alfa Omega TV poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Alfa Omega TV si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Alfa Omega TV nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 676/2001, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea tranzactiei eCommerce prin intermediul Site-ului va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre Alfa Omega TV.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

Alfa Omega TV poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

 • realizarii de analize/rapoarte;
 • realizarii de informari;
 • publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre Alfa Omega TV

Securitatea datelor colectate

Alfa Omega TV utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia Alfa Omega TV, este periodic analizata dpdv al securitatii.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Alfa Omega TV, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri, veti vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Alfa Omega TV.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Alfa Omega TV si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Modificari

Alfa Omega TV isi rezerva dreptul in orice moment si din proprie initiativa sa modifice termenii, conditiile si observatiile potrivit carora functioneaza site-ul, inclusiv, dar nu limitat la cheltuielile legate de utilizarea site-ului. Alfa Omega TV poate revizui Conditiile de utilizare in orice moment prin actualizarea acestui anunt. Va trebui sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a revedea termenii valabili la un moment dat, deoarece va privesc. Anumite dispozitii ce fac parte din aceste Conditii de utilizare pot fi suprascrise prin intermediul unei note juridice oferita dumneavoastra sau prin termeni aflati pe anumite pagini ale site-ului. Alfa Omega TV isi rezerva totodata dreptul ca in orice moment si din proprie initiativa sa modifice sau sa intrerupa temporar sau permanent site-ul (sau o parte din el) cu sau fara anunt in prealabil. Sunteti de acord cu faptul ca Alfa Omega TV nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau fata de o terta parte pentru vreo modificare, suspendare sau discontinuitate a site-ului.

Informatii suplimentare / Drepturi si raspunderi

Alfa Omega TV nu isi asuma nici o raspundere pentru informatiile publicate pe site de catre utilizatori. Aceste informatii sunt publicate de catre utilizatori pe propria raspundere Alfa Omega TV nefiind obligat sa verifice sursa ori autenticitatea acestora.

Alfa Omega TV nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste securizarea informatiilor publicate pe site de catre utilizatori. Totodata Alfa Omega TV nu isi asuma nici o obligatie referitoare la o eventuala atingere adusa unor drepturi, inclusiv dar fara a se limita la drepturi de autor, prin publicarea de catre utilizatori pe site a unor informatii si/sau imagini statice si/sau imagini in miscare.

Alfa Omega TV nu isi asuma nici o raspundere pentru link-urile publicate pe site de catre utilizatori.

Lipsa garantiilor

Alfa Omega TV nu garanteaza ca: (i) site-ul va indeplini cerintele dumneavoastra, (ii) site-ul sau informatiile vor fi fara intreruperi, la timp, exacte, sigure sau fara greseli, (iii) rezultatele ce pot fi obtinute din utilizarea site-ului vor fi exacte sau sigure sau (iv) calitatea produselor, serviciilor, informatiilor sau a altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului vor implini asteptarile dumneavoastra. Alfa Omega TV nu isi asuma nici o obligatie de a actualiza, modifica sau clarifica informatiile de pe site.

In conformitate cu legislatia in vigoare, site-ul este oferit de facto, cu toate posibilele lipsuri, fara vreo garantie explicita de vreun fel. Prin aceasta, Alfa Omega TV se disociaza de orice garantie cu privire la site si informatiile gazduite de el, incluzand fara restrictii garantii comericale, de titlu, de respectare a legii, de potrivire pentru un scop anume.

Limite ale responsabilitatii si solutii

În conformitate cu legislatia in vigoare, in nici o imprejurare Alfa Omega TV nu este responsabila pentru vreo paguba de vreun fel, incluzand, fara exceptie, pagube directe, speciale, accidentale, indirecte sau pe cale de consecinta (inclusiv, dar nu in mod limitat, pagube pentru pierderea profitului, pierderea informatiilor confidentiale sau alte informatii, intreruperea unui proces, probleme de sanatate, incalcarea confidentialitatii, incapacitatea de respectare a termenelor ce rezulta din sau au vreo legatura cu utilizarea sau imposibilitatea utilizarii acestui site) chiar daca Alfa Omega TV ia sau ar fi trebuit sa ia in calcul posibilitatea unor astfel de pagube. Daca nu sunteti satisfacut de vreun aspect al site-ului sau de vreunul din acesti termeni, singura solutie este aceea de inceta utilizarea acestui site.

Sunteti de acord sa aparati, despagubiti si sa exonerati Alfa Omega TV fata de orice declaratii, responsabilitati, cereri, penalitati, amenzi, procese si cheltuieli de judecata (inclusiv taxele pentru avocat) pe care Alfa Omega TV le poate intampina ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului sau a incalcarii de catre dumneavoastra a vreunui termen sau directiva continuta in acest document.

Modificari

Alfa Omega TV isi rezerva dreptul in orice moment si din proprie initiativa sa modifice termenii, conditiile si observatiile potrivit carora functioneaza site-ul, inclusiv, dar nu limitat la cheltuielile legate de utilizarea site-ului. Alfa Omega TV poate revizui Conditiile de utilizare in orice moment prin actualizarea acestui anunt. Va trebui sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a revedea termenii valabili la un moment dat, deoarece va privesc. Anumite dispozitii ce fac parte din aceste Conditii de utilizare pot fi suprascrise prin intermediul unei note juridice oferita dumneavoastra sau prin termeni aflati pe anumite pagini ale site-ului. Alfa Omega TV isi rezerva totodata dreptul ca in orice moment si din proprie initiativa sa modifice sau sa intrerupa temporar sau permanent site-ul (sau o parte din el) cu sau fara anunt in prealabil. Sunteti de acord cu faptul ca Alfa Omega TV nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau fata de o terta parte pentru vreo modificare, suspendare sau discontinuitate a site-ului.

Marca de inregistrare

Daca nu exista alte prevederi, toate marcile materialelor, serviciilor si logo-ului afisate pe site se afla sub incidenta drepturilor marcii inregistrate de Alfa Omega TV . Absenta denumirii unui serviciu sau absenta unui logo pe acest site nu constituie o renuntare la dreptul de proprietate intelectuala sau al marcii de inregistrare vizavi de acea denumire sau logo.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Alfa Omega TV. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Alfa Omega TV.

x
popup luna proviata mobile