Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Dragoste, identitate și scop - Terry Moore - seminar gratuit

"Dragoste, Identitate si scop" este un seminar despre dragostea lui Dumnezeu, identitatea noastră în El și scopul nostru pe pământ. Seminarul conține 7 sesiuni de aproximativ 30min.

De-a lungul anilor, oamenii au căutat cu disperare să răspundă întrebărilor – Cine sunt? De ce sunt în viață? O a treia întrebare pe care adesea și-o pun oamenii este – Mă iubește cineva? Dumnezeu ne-a creat în chipul și asemănarea lui și El este dragoste. Noi suntem fii și fiice ale unui Dumnezeu viu și avem identitatea noastră în Hristos. Suntem creați să umplem Pământul, să-l stăpânim și să avem autoritate peste el, prin faptul că promovăm și propagăm Împărăția Cerurilor. Acest lucru stabilește o fundație în viața noastră, suficient de solidă încât să reziste furtunilor vieții.


Dragoste, identitate și scop - ses.1

 
Dragoste, identitate și scop - ses.2


Dragoste, identitate și scop - ses.3

 
Dragoste, identitate și scop - ses.4


Dragoste, identitate și scop - ses.5


Dragoste, identitate și scop - ses.6


Dragoste, identitate și scop - ses.7

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.