Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Inima de Tata a lui Dumnezeu

Mulți spun că nu se simt bine cu ideea de Dumnezeu ca Tată.Dușmanul sufletelor noastre a semănat aceasta în inimile noastre prin tratamentul greșit și neglijența taților noștri sau a altor figuri de autoritate. Satana nu vrea să cunoaștem frumusețea și mila Dumnezeului Tată, așa că a pus în mintea noastră gândul că Dumnezeu este ca tatăl nostru pământesc.

Nu este așa! Dumnezeu Tatăl este perfect! El este perfect în toate căile Sale, ne spune Scriptura. El nu poate greși, nu ne poate dezamăgi, urî sau părăsi. El nici măcar nu Se gândește la astfel de lucruri.

Biblia spune: „Nu este El oare Tatăl tău care te-a făcut, Te-a întocmit și ți-a dat ființă?”

„El este Tatăl orfanilor, Apărătorul văduvelor.”

„Dar Tu, Doamne, ești Tatăl nostru, Tu, din veșnicie, Te numești "Mântuitorul nostru”.

„Un singur Dumnezeu și Tată al tuturor, care este mai presus de toți… lucrează în toți și... este în toți.”

„Eu vă voi fi Tată, și voi Îmi veți fi fii și fiice, zice Domnul cel Atotputernic.”

„Şi dacă ești fiu, ești și moștenitor, prin Dumnezeu.”

Când Dumnezeu Își descoperă dragostea Lui necondiționată față de cei care Îl caută, oamenii sunt eliberați de răzvrătire și acceptă ascultarea de fiu. Dumnezeu nu mai reprezintă pe Cineva care așteaptă să-i atace, de care trebuie să se ferească. Ei pătrund într-un loc al siguranței, prin dragostea Lui necondiționată. Nu trebuie să existe frică atunci când veniți la Dumnezeu Tatăl. 

El are pentru tine un inel, o haină regească și o masă pentru a sărbători faptul că ești parte a familiei. Hristos ne-a pus la dispoziție toate acestea.

Meditează la aceste lucruri și încearcă să le aplici în viața ta:

  1. Ia o concordanță a Scripturii și caută fiecare verset în care apare cuvântul tată aplicat lui Dumnezeu. Citește și meditează la fiecare verset, cerându-i lui Dumnezeu să ți se descopere ca Tată.
  2. Cere-i lui Dumnezeu să îți vindece rănile provocate de tatăl tău pământesc și să îndepărteze puterea acelei imagini de tată proiectată și asupra Lui, din minte și inima ta.
  3. Dacă tu însuți ești tată, cere-i lui Dumnezeu să-ți de-a capacitatea să gândești și să acționezi ca un tată evlavios pentru copii tăi.
  4. Stai înaintea Tatălui și cere-I să îți dea bucuria că ești fiul sau fiica Lui și să te ajute să umbli împreună cu El asemenea unui copil.

Versete la care să meditezi: Deut. 32:6; Isa. 63:16, 64:8; Ps: 27:10, 68:5; Isa. 9:6, 63:16; Mt. 6:9; Ioan 10:30, 38, 14:9; 17:11, 21; Rom. 8:14-17; 1 Ioan 1:3; Ps. 68:5, 146:7-9; Deut. 32:4; 2 Sam. 22:31; Ps. 18:30; 1 Ioan 31:1, 4:10.

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!