Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Duhul Sfant si calauzirea profetica - Vali Paul, pastor, Baia Mare

Noi suntem chemati ca sa slujim in Imparatia lui Dumnezeu. Si Dumnezeu comunica, El nu a vorbit doar o data, candva, si apoi S-a retras in tacere, ci El comunica in continuare. Iar profeticul este canalul prin care Dumnezeu comunica tot timpul cu noi. A facut-o in Vechiul Testament, a facut-o si in Noul Testament si stim modul de slujire profetic. El ne-a lasat o continuitate in invatatura Noului Testament, si Dumnezeu ne vorbeste si astazi. E normal pentru ca El isi zideste Biserica Lui si astazi, si Duhul Sfant e la lucru pregatind Mireasa pentru Domnul Isus. Este normal sa continue profeticul.

Cand vorbim de profetic, ar trebui sa intelegem cum stau lucrurile. Profeticul nu e doar acea vorbire a slujbei profetice, asa vorbeste Domnul. In Romani 12, Dumnezeu spune ca El a pus in fiecare om, din creatie, anumite daruri. Iar dintre darurile din creatie, unul este si profeticul. Adica Dumnezeu a pus in noi acea abilitate de a-L auzi si de a comunica cu Dumnezeu, si El vrea sa dezvolte aceasta abilitate in continuare.

Si Duhul Sfant da daruri, putem citi despre ele in 1 Corinteni 12, iar aceste daruri sunt pentru folosul celorlalti. Dumnezeu doreste sa Isi zideasca Biserica, si prin profetic, ii zidim pe ceilalti.

Daca vorbim despre slujba de profet, cum citim in Efeseni 4, aceasta slujba este pentru desavarsirea sfintilor. Si astazi sfintii trebuie desavarsiti. Si toate aceste lucruri au de-a face cu profeticul, cu abilitatea de a-L auzi pe Dumnezeu si de a comunica mai departe. Pentru ca profeticul nu inseamna doar ca eu aud si e doar pentru mine, ci e urmarit binele celuilalt, zidirea celuilalt, desavarsirea sfintilor. De aceea, trebuie sa cunoastem acest lucru si sa-l dezvoltam pentru gloria Lui.

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!