Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

banner-intro-mantuire-250px

Crezi deja că Isus Hristos este Domnul și mântuitorul vieții tale? Dacă umbli deja cu Dumnezeu și dorești să te maturizezi spiritual, îți punem la dispoziție o varietate largă de resurse AICI

Dacă nu ești sigur de ce înseamnă mântuirea, de ce ai nevoie de ea sau vrei să începi o viață nouă împreună cu Dumnezeu, acesta este locul potrivit pentru tine. Parcurge aceste resurse și descoperă planul lui Dumnezeu pentru tine.

Siguranta mantuirii

  Inainte

A fi sigur de un lucru înseamnă a pune acel lucru dincolo de orice îndoială. Aceste scurte lecții au scopul de a sădi în tine acea siguranță care te pune dincolo de orice îndoială atunci când vine vorba despre anumite promisiuni de o importanță deosebită, pe care Dumnezeu le-a făcut copiilor Săi.

În timp ce parcurgi aceste lecții, memorează Cuvântul lui Dumnezeu, meditează asupra lui și studiază-l! Astfel vei reuși să înțelegi promisiunile lui Dumnezeu.

Începe prin a memora 1 Ioan 5:11-12

MEDITAȚIE ASUPRA LUI 1 IOAN 5:11-12

Cine dă viața veșnică? R:
Unde se găsește viața veșnică? R:
Cine are viața veșnică? R:
Cine nu are viața veșnică? R:

„V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveţi viaţa veşnică.” 1 Ioan 5:13

„...Mărturisirea este aceasta...”

1. Cum a arătat Dumnezeu că te iubește? Romani 5:82. De ce a fost scrisă Biblia? Ioan 20:31„...Dumnezeu ne-a dat viața veșnică...”

3. Care este consecința păcătoșeniei omului? Isaia 59:24. De ce dau greș eforturile omului de a ajunge la Dumnezeu? Efeseni 2:8-95. Ce a făcut Dumnezeu ca să aducă pe om la Sine? 1 Petru 3:18


6. Conform textului din Ioan 5:24, care sunt cel trei lucruri care rezultă din ascultare și credință?

Prezent R:
Viitor R:
Trecut R:

„...cine are pe Fiul are viață...”

7. Cum poate primi cineva darul mântuirii? Ioan 1:128. Ce promite Isus celor ce-L urmează, în Ioan 10:27-299. Ce se întâmplă când un om devine credincios (creștin)? 2 Corinteni 5:17Care din lucrurile de mai jos le-ai experimentat deja în viața ta? (Bifează-le pe cele la care poți răspunde DA)

__pace lăuntrică
__o nouă înțelegere a păcatului
__biruință asupra păcatului
__o nouă dragoste pentru Dumnezeu
__dorință de a citi Biblia
__atitudini schimbate
__darul de a ierta pe alții
__o nouă grijă față de alții

Scrie din memorie 1 Ioan 5:11-12

Aplicația lui 1 Ioan 5:11-12

De unde știi că ai viață veșnică:Descarcă această lecție în format PDF și printeaz-o pentru tine sau prietenii tăi. siguranta mantuirii

Ia-ți câteva minute din timpul tău pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ți-a dat în Isus Hristos

  Inainte
x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!