Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »

Alfa Omega TV face misiune prin media

Suntem implicati in primul rand in televiziune, producem programe TV si distribuim doua canale de televiziune 24 de ore, 7 zile pe saptamana. De asemenea, folosim ca unelte tehnologii new-media si resurse tiparite pentru a ne implini chemarea.

Alfa Omega TV face misiune prin media prin:

Televiziune

Principala tehnologie de mass-media pe care o folosim pentru misiune este televiziunea. Emitem două canale de televiziune cu program permanent, producem sute de programe anual și furnizăm programe cu conținut creștin la peste 30 de televiziuni comerciale partenere din România.

Internet / tehnologii media noi

Pentru a complementa activitatea de televiziune, folosim și noile tehnologii și mijloace relevante pentru tânăra generație. Site-ul nostru vă stă la dispoziție cu mii de articole și resurse video, canale TV online, magazin virtual și alte aplicații web. Toate aceste resurse sunt disponibile și pe tableta sau telefonul dvs.

De asemenea, puteți interacționa cu noi pe toate platformele principale de media socială.

Distributie de resurse

Prin magazinul său, Alfa Omega vă oferă numeroase resurse creştine: cărţi, DVD-uri, Biblii și materiale de studiu, disponibile atât pentru indivizi, cât şi pentru biserici.

Le puteți descoperi solicitând catalogul nostru sau accesând magazinul online www.alfaomega.tv/librarie.

Sprijin in rugaciune

Dincolo de o tehnologie anume, dorim să ne implicăm direct în viața telespectatorilor noștri și să le fim alături prin rugăciune și consiliere.

Membrii echipei noastre, împreună cu alți mijlocitori din România, se roagă pentru cauzele celor care ne contactează, din România și din diaspora românească. De asemenea, îi punem în legătură cu biserici locale și organizații partenere care să le ofere sprijin în continuare.


Misiune prin Televiziune

Canalul Alfa Omega TV

Principalul nostru proiect este canalul Alfa Omega TV, în emisie din iunie 2006, fiind primul canal creștin din România. Publicul ţintă este comunitatea română de pretutindeni, de orice confesiune sau apartenenţă religioasă.

Canalul vă pune la dispoziţie programe variate, pentru toate vârstele: documentare, filme artistice, educaţie creştină, desene animate şi programe pentru copii, programe de tip talk-show, ştiri din lumea creştină, programe muzicale, emisiuni pentru tineri, emisiuni de ştiinţă, cultură şi civilizaţie.

Cu o audienţă potenţială de peste 5 milioane de români, Alfa Omega TV este disponibil gratuit pe TV, internet şi pe mobil, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Canalul este emis necodat pe satelit şi acoperă Europa, Nordul Africii şi Orientul Mijlociu. Alfa Omega TV poate fi recepţionat şi în cablu în numeroase localităţi din ţară, fiind din 2010 în topul 25 al celor mai vizionate posturi româneşti, cu recomandarea ”must-carry” din partea CNA.

Prin varietatea și calitatea programelor difuzate, Alfa Omega TV se menține relevantă pentru viața telespectatorilor, promovând valorile creștine în societatea română contemporană.

Canalul Alfa Omega TV este o sursă de hrană spirituală şi o resursă bogată pentru cei care vor să cunoască, să înţeleagă şi să împlinească în viaţa lor Cuvântul lui Dumnezeu. Prin programele difuzate, numeroşi români L-au cunoscut pe Dumnezeu, au fost transformați şi au învățat cum să își trăiască viaţa după principiile Scripturii.

Urmărește aici canalul sau află aici informații recepție canal

Canalul Alfa Omega TV International

În octombrie 2010 am lansat cel de-al doilea canal - Alfa Omega TV Internațional - un canal de învățătură creștină, fiind de asemenea o platformă pentru programe în alte limbi est-europene. Poate fi vizionat integral pe internet, 24/7.

Puteți urmări servicii religioase, seminarii biblice, conferințe, programe românești produse în diaspora, programe pentru zona Balcanilor, emisiuni produse de Alfa Omega TV.

Programe crestine pe statii comerciale - din 1994

Programele creștine furnizate de Alfa Omega TV sunt în prezent difuzate de peste 40 de stații comerciale locale și regionale din România, Republica Moldova, SUA, Italia, Serbia si Macedonia, având o audiență potențială de cateva milioane de telespectatori.

Difuzăm săptămânal pe aceste statii afiliate filme, documentare, programe muzicale, emisiuni pentru copii, știri și emisiunea de referință Calea, Adevărul și Viața.

Misiune prin New-Media si distribuire de resurse

Revista Alfa Omega TV Magazin

În decembrie 2011 am tipărit primul număr al revistei gratuite Alfa Omega TV Magazin, cuprinzând programul TV, știri, editoriale și articole creștine. A fost bine primită de public, tirajul și conținutul ei crescând succesiv în numerele următoare.

Pentru a vă abona, completați formularul online de la www.alfaomega.tv/revista sau prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sunați la 0256-284.913.

Site-ul Alfa Omega TV

Canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional sunt retransmise integral pe site-ul nostru, alături de alte canale 24/7 și mii de alte resurse media - programe video la cerere, cărți electronice, articole inspiraționale, cursuri și știri creștine.

Români din toată lumea accesează la orice oră resurse media creștine pe site-ul www.alfaomega.tv.

Alfa Omega TV pe mobile

Puteți accesa resursele noastre și canalele live prin tableta sau telefonul dvs. Android sau pe iPhone/iPad/iPod, dacă intrați pe site-ul nostru, este optimizat pentru terminale mobile. Iar noua aplicație mobilă vă aduce Alfa Omega TV direct pe dispozitivul mobil.

Descărcați aplicația din AppStore sau Google Play, și veți avea acces la canalul live, video la cerere, programul TV, știri, rugăciune, oferte speciale și revista noastră, toate pe dispozitivul vostru portabil - iPhone/iPad/iPod sau Android.

Platforme media sociale

 

Puteți interacționa cu noi și în alte moduri. Suntem prezenți pe toate rețelele sociale majore, publicăm sute de clipuri video pe YouTube, dialogăm și postăm pe site-uri de socializare.

Vă invităm să fiți fani ai paginii noastre pe Facebook (www.facebook.com/alfaomegatv), pentru a fi instant la curent cu ultimele noutăți și a intra în dialog direct cu noi. Like Alfa Omega TV! :)


Resurse media in magazinul Alfa Omega TV

Prin magazinul său online, Alfa Omega TV oferă cărți, DVD-uri, Biblii și materiale de studiu pentru creștere spirituală, echipare pentru slujire și divertisment curat, educațional.

Catalogul de resurse Alfa Omega TV

Am tipărit un catalog în care produsele noastre vă sunt prezentate și puse la dispoziție într-un format compact și atractiv. Contactați-ne și vi-l trimitem gratuit!

Magazinul online Alfa Omega TV

 

O modalitate mai comodă de a vizualiza și comanda produsele noastre este online, la adresa https://www.alfaomega.tv/librarie.

Navigați, comparați produsele, urmăriți extrase video din materialele pe DVD, citiți gratuit capitole din cărți, descoperiți materiale similare, site-ul fiind pregătit pentru a vă ajuta să găsiți resursele de care aveți nevoie.


Sprijinirea bisericilor locale

Alfa Omega TV sprijineste activ bisericile din Romania prin oferirea de resurse media pentru pentru activitățile și librăria bisericii, precum si cursuri video de echipare si ucenicizare a membrilor bisericii. De asemenea, oferim servicii de transmisie live ale serviciilor divine, difuzarea de materiale ale bisericii pe postul AOTV, training in media pentru departamentele media ale bisericilor. si promovarea evenimentelor locale. Alfa Omega TV poate fi un partener si pentru biserica ta, contacteaza-ne!

De asemenea, lucram cu bisericile din Romania si diaspora pentru a-i integra pe noii credinciosi si de a-i pune in legatura pe cei care au nevoie de ajutor in rugaciune si ucenicizare cu membrii din bisericile locale.


Martor si parte la lucrarea Domnului în Romania

 

Emisiuni in direct cu rugaciune

Alfa Omega TV produce emisiuni interactive din noul studio TV, având ca invitați oameni ai lui Dumnezeu din România. Aceștia prezintă adevăruri practice pentru viața individului și se roagă din studio pentru nevoile telespectatorilor. Temele emisiunilor includ vindecarea, eliberarea de blesteme, familia creștină, iar mărturiile venite din partea telespectatorilor reflectă vieți schimbate prin mântuire, eliberare, relații transformate, vindecare fizică și emoțională.

 

Reflectarea lucrarii lui Dumnezeu în Romania

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe alte biserici, organizații și mișcări care au același scop: de a aduce Împărăția lui Dumnezeu pe pământ. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în România, și ne ajută să fim și parte din ea. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori la trezirea pe care Dumnezeu o pregătește în România.


Alte Proiecte

 

  • Alfa Omega este alături de Israel prin campanii media pro-Israel, prin promovarea și organizarea de evenimente pentru a mobiliza credincioșii români să se roage pentru Poporul Ales.
  • Săptămâna creaționistă - eveniment media anual de promovare a Creației prin documentare științifice, filme și programe educaționale creaționiste.
  • Difuzăm săptămânal programe pe Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional pentru grupuri etnice trăind în România și Europa de sud-est (în limbile: bulgară, sârbă, maghiară, germană, slovacă)
  • Bloc zilnic de programe românești pe canalul internațional TBN Europe, cu acoperire europeană, de luni-sâmbătă, 05:30-06:30 și 16-17.
  • Publicăm cărți și materiale având ca specific rugăciunea, mijlocirea, consilierea și eliberarea, lupta spirituală (editura Alfa Omega Publishing)
  • Centrul de media Alfa Omega - o platformă pentru proiecte media vizând România și întreaga Europă

Cine suntem  ||  Ce facem  ||  Marturii  ||  Ce spun altii ||  Fii parte  ||  Noutati ||  Doneaza

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.